Glarmester i Rødovre, Hvidovre, Vanløse & Brøndby

Vi udfører kvalitetsarbejde med glas af alle typer, som din lokale glarmester!

Alt i glas til konkurrencedygtige priser

Skal du bruge en dygtig glarmester i Rødovre, Hvidovre, Vanløse eller Brøndby? Så ring til Olsen Glas! Vi kører også som glarmester i Glostrup, på Roskildevej og det meste af Sjælland, hvor vi løser alle typer af glarmesteropgaver. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring inden for branchen og løser glarmesteropgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Som din glarmester kan vi udføre adskillige former for arbejde der har med netop glas at gøre! Disse opgaver inkluderer alt fra implementering af nye vinduer i boliger, fremstille møbler af glas såsom hylder og montrer, lave speciallavede spejle og meget, meget mere. Lige meget hvilken type opgave du har til os, så er vi en glarmester der er frisk på opgaven!

Din glarmester Brøndby og Rødovre

Lige meget om det er en lille eller en stor opgave, så står vi klar til at hjælpe i hele hovedstadsområdet. Vi har høj kvalitet på vores arbejde, men samtidig også stor fleksibilitet, så du ikke bliver begrænset. Derudover går vi også meget højt op i en god service, så du både får en god oplevelse samt et godt færdiglavet håndværkerarbejde!

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmester med fokus på høj kvalitet, flotte resultater og samtidig til fornuftige priser. Med mange års erfaring, har vi kompetencerne til at lave alt inden for glarmesterarbejde - både store og små projekter.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Kontakt din glarmester i Vanløse og omegn

Har du en glarmesteropgave klar, eller har du spørgsmål til pris, kvalitet og muligheder? Så kontakt os allerede nu på telefon 42 440 440. Det er også muligt at komme forbi vores butik i Valby.

Stor erfaring med mange glarmesteropgaver

Vi løser en lang række glarmesteropgaver og har prøvet lidt af hvert. Vi har mange års erfaring bag og finder altid en løsning på det, du søger. Her er en oversigt over nogle af de opgaver, vi løser for vores kunder, men vi er ikke begrænset til denne liste:

  • Termoruder
  • Funktionsruder
  • Butiksruder
  • Glasvægge
  • Indramning af billeder
  • Sikkerhedsglas
  • Brusevægge
  • Rækværk i glas
  • m.m.

Glarmester KBH med erfaring siden 1987

Høj kvalitet og energimærkede ruder

Hurtig levering til størstedelen af Sjælland

Få et godt tilbud fra en glarmester i Hvidovre

Med vores erfaring kan du hurtigt få optimeret dit hjem eller dit kontor! Som glarmester kan vi lave flotte speciallavede glaspartier der passer til lige præcist dit design og dine behov.

Kontakt os allerede nu på telefon 42 440 440 eller på mail mk@olsen-glas.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan komme og kigge på din opgave og give dig et uforpligtende tilbud. Vi sigter efter god service og hurtig levering.