Glarmester i Rødovre, Hvidovre, Vanløse & Brøndby

Kvalitetsarbejde med glas af alle typer

Alt i glas til konkurrencedygtige priser

Skal du bruge en dygtig glarmester i Rødovre, Hvidovre, Vanløse eller Brøndby? Så ring til Olsen Glas! Vi kører også som glarmester i Glostrup, på Roskildevej og det meste af Sjælland, hvor vi løser alle typer af glarmesteropgaver. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring inden for branchen og løser glarmesteropgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Din glarmester Brøndby og Rødovre

Om det er en lille eller stor opgave, så står vi klar til at hjælpe i hele hovedstaden. Vi har høj kvalitet på vores arbejde, men samtidig også stor fleksibilitet, så du ikke bliver begrænset.

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmester med fokus på høj kvalitet, flotte resultater og samtidig til fornuftige priser. Med mange års erfaring, har vi kompetencerne til at lave alt inden for glarmesterarbejde - både store og små projekter.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Kontakt din glarmester i Vanløse og omegn

Har du en glarmesteropgave klar, eller har du spørgsmål til pris, kvalitet og muligheder? Så kontakt os allerede nu på telefon 42 440 440. Det er også muligt at komme forbi vores butik i Valby.

Stor erfaring med mange glarmesteropgaver

Vi løser en lang række glarmesteropgaver og har prøvet lidt af hvert. Vi har mange års erfaring bag og finder altid en løsning på det, du søger. Her er en oversigt over nogle af de opgaver, vi løser for vores kunder, men vi er ikke begrænset til denne liste:

  • Termoruder
  • Funktionsruder
  • Butiksruder
  • Glasvægge
  • Indramning af billeder
  • Sikkerhedsglas
  • Brusevægge
  • Rækværk i glas
  • m.m.

Glarmester med erfaring siden 1987

Høj kvalitet og energimærkede ruder

Hurtig levering til størstedelen af Sjælland

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os allerede nu på telefon 42 440 440 eller på mail mk@olsen-glas.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan komme og kigge på din opgave og give dig et uforpligtende tilbud. Vi sigter efter god service og hurtig levering.