Butiksruder - flotte og effektive butiksvinduer

Specialiseret i energibesparende og selvrensende glas

Butiksruder fra en glarmester

Har I brug for nye butiksvinduer eller en udskiftning af glasset i jeres facade, så tag en snak med Olsen Glas om en ny butiksrude. Vi har mange forskellige muligheder, så du kan få det, du søger - lige fra store glasfacader til selvrensende vinduer og specialdesign.

Energibesparende og selvrensende butiksruder

En ny rude med selvrensende glas er ideelt for både private og erhverv. Du slipper for at rengøre og polere dine vinduer, hvilket især er praktisk på store butiksruder. Det selvrensende glas kan sagtens kombineres med andre funktioner, for eksempel energibesparende glas, der vil forbedre dit indeklima og varmeregning. Derudover er det til gavn for miljøet.

Butiksvinduer til alle behov

Vi har specialiseret os i at løse opgaver for institutioner, butikker og kontorer, der stiller særlige krav til glassets holdbarhed og ydeevne. Det kan være alt lige fra store butiksruder til glasdøre, butiksvinduer, forretningsruder og meget andet. Der kan være mange forskellige krav til lige præcis det glas, du mangler, men tag fat i os, så løser vi det sammen.

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmester med fokus på høj kvalitet, flotte resultater og samtidig til fornuftige priser. Med mange års erfaring, har vi kompetencerne til at lave alt inden for glarmesterarbejde - både store og små projekter.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Stort udvalg af glas

Foruden vores energibesparende ruder og selvrensende glas, har vi også et udvalg af forskellige typer sikkerhedsglas, der kan hindre indbrud, hæmme en brandudvikling, afskærme sollyset eller har anden funktion, der kan være gavnlig.

Ved valg af vores ruder vil du opleve et bedre indeklima, og du vil optimere sikkerheden mod personskader og indbrud. Få en flot og mere sikker facade uden at gå på kompromis med udseendet og kvaliteten. Kontakt Glarmester Olsen, hvis du står og mangler en ny butiksrude.

Glarmester KBH med erfaring siden 1987

Høj kvalitet og energimærkede ruder

Glas til enhver facade

Skal glasset have specielle udskæringer, være buet eller i særlige mål, klarer vores værksted opgaven, så vi efterfølgende let kan montere jeres nye ruder. Om du søger butiksruder, fordi du har et nyt byggeprojekt, eller den gamle butiksrude er knust, slidt eller du bare trænger til forandring og renovering, så har vi mange muligheder og løsninger til dig. Kontakt os, så finder vi det bedste resultat. Vi er fleksible og kan løse din opgave, uanset om det er en enkel rude eller et kæmpe projekt.

Kontakt os

Kontakt os på telefon 42 440 440 eller mail mk@olsen-glas.dk med spørgsmål eller jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud.

Derudover kan vi tilbyde hurtig levering, glas og glasmontering af høj kvalitet og samtidig konkurrencedygtige priser.

Hurtig levering til størstedelen af Sjælland