Funktionsruder til konkurrencedygtige priser

Glas, der bidrager til en bedre hverdag

Funktionsruder - få mere ro

Olsen Glas leverer og monterer ruder med specialglas hos private og virksomheder. Undersøg dine muligheder og få et tilbud allerede i dag. Vores ruder og glas er i god kvalitet og bliver pænt monteret, så du ender med et perfekt resultat.

Reducer støjen, og få en fredelig nattesøvn

Bor du i et område med meget støj? Det kan være irriterende for din koncentration om dagen, men især være forstyrrende om aftenen og for din nattesøvn. Vi kan fremstille ruder med glas, der reducerer støjen fra biler, tog, fly, legende børn og byens natteliv. Du vil kunne få din nattesøvn og gode humør tilbage uden at skulle flytte. Det er en nem og overskuelig løsning for dig, din familie eller virksomhed.

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmester med fokus på høj kvalitet, flotte resultater og samtidig til fornuftige priser. Med mange års erfaring, har vi kompetencerne til at lave alt inden for glarmesterarbejde - både store og små projekter.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Generet af solen på kontoret?

Er virksomhedens facade i glas, kan solafskærmende glas forhindre, at indeklimaet bliver tungt og uudholdeligt, når solen bager i sommermånederne. Det kan være ubehageligt at sidde i solens lys og varme, når man skal arbejde, men et solafskærmende glas vil bidrage til koncentrationen og medarbejdernes velvære. Kontakt os, hvis du har brug for en kvalitetsbevidst og erfaren glarmester i Valby.

Glarmester KBH med erfaring siden 1987

Høj kvalitet og energimærkede ruder

Sikring ved brand

Ønsker i en ekstra sikring ved brand, kan brandbeskyttende glas ligesom branddøre danne en barriere mod flammerne og forsinke en yderligere spredning af branden. Det er klogt at investere i, uanset om du er privatperson, virksomhed eller offentlig institution.

Kontakt os

Ring til os på 42 440 440 eller skriv en mail mk@olsen-glas.dk og hør mere om funktionsglassets mange muligheder og fordele. Vi vil hjælpe dig til at finde den bedste løsning for dit projekt og skræddersy et godt og uforpligtende tilbud.

Hurtig levering til størstedelen af Sjælland