Alt i indramning

Få indrammet din kunst professionelt og med kvalitet

Indramning

Olsen Glas tilbyder smuk professionel indramning af høj kvalitet og holdbarhed. Vi har et stort udvalg af trælister, alulister og passepartout til indramning af lærreder, grafik, plakater, fotografier og spejle. Vi elsker at hjælpe vores kunder, så de opnår det resultat, de har drømt om.

Trænger billedet til nyt liv

Vi fremstiller selv vores rammer, og har et stort udvalg af både alurammer og trærammer i alle tænkelige farver og størrelser. Ring til os eller kom forbi vores butik med det der skal indrammes, så finder vi en smuk løsning, som du kan være glad for.

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmester med fokus på høj kvalitet, flotte resultater og samtidig til fornuftige priser. Med mange års erfaring, har vi kompetencerne til at lave alt inden for glarmesterarbejde - både store og små projekter.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Få en unik udstråling

Et billede siger mere end tusind ord, men vi synes også, at billedets indramning har stor betydning. Det skal passe til størrelse og til billedets udseende og farver. Det skal i sin helhed kunne vække opmærksomhed og udstråle glæde, eftertænksomhed, minder eller andet. Desuden skal det også passe ind i dit hjems indretning. Derfor er en ramme hos os ikke bare en ramme. Der er lagt meget tid og energi i kunstværket, uanset hvad det er for et kunstværk, og derfor skal rammen også kunne afspejle kvalitet og håndværk.

Måske er du selv helt overbevist om, hvordan dit maleri, billede, plakat eller andet skal indrammes, men er du i tvivl om, hvilke rammer der fungerer bedst, så står vi altid til rådighed med hjælp. Vi har stor erfaring med indramning, så du kan trygt overlade dine elskede billeder og kunstværker til os.

Glarmester med erfaring siden 1987

Høj kvalitet og energimærkede ruder

Hurtig levering til størstedelen af Sjælland

Kontakt os.

Kontakt os på telefon 42 440 440, på mail mk@olsen-glas.dk eller kom forbi vores butik. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige indramning.