Om os - Olsen Glas

Glarmester med erfaring siden 1987

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmestervirksomhed, der prioriterer erfaring og kvalitet i arbejdet. Vi finder altid den bedste løsning, så resultatet bliver perfekt.

Om os

Vi er placeret i Valby, men betjener hele Storkøbenhavn, vest for Roskilde, syd for Køge og helt til Græsted-Gilleje. Kort sagt er vi din glarmester i København og på det meste af Sjælland, uden merpris. Vi har et mål om høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, stor fleksibilitet og god kommunikation.

Olsen Glas

Olsen Glas er en glarmester med fokus på høj kvalitet, flotte resultater og samtidig til fornuftige priser. Med mange års erfaring, har vi kompetencerne til at lave alt inden for glarmesterarbejde - både store og små projekter.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Fra starten

Olsen Glas startede som virksomhed i 2007, men Michael Olsen har erfaring som glarmester helt tilbage fra 1987. Dette sikrer dig erfaring og kompetencer, der kan være svære at finde andre steder. Vi laver alt inden for glarmesterarbejde til både private og virksomheder, fra små rammer og vinduer, til store glasfacader.

Vores produkter

Vi sætter en stor ære i at levere et ordentligt produkt. Vi ønsker, at vores kunder skal få en god oplevelse hos os og ende med et tilfredst resultat. Vi gør meget ud af vores kundekommunikation og stræber efter en let korrespondance, så vi er sikret at nå det resultat, du som kunde ønsker. Vi er stolte af at kunne tilbyde god kvalitet på produkter og arbejde, men samtidig til konkurrencedygtige priser, så det er til at betale. Samtidig er det vigtigt for os at kunne tilbyde hurtig levering, også til akutte situationer.

Glarmester KBH med erfaring siden 1987

Høj kvalitet og energimærkede ruder

Hurtig levering til størstedelen af Sjælland

Vi hjælper dig

Det kan være, du har købt ny bolig. Så kommer vi med glæde og laver en brusevæg efter dine mål, en smuk altanside, så du ikke behøver være bedste venner med naboen og unikke rammer til dine malerier og billeder, så du kan gøre dit hjem personligt. Vi kan både levere det klassiske produkt eller komme med kreative løsninger, alt efter hvad du ønsker.

Vi hjælper vores kunder fra start til slut, så kontakt os med din næste opgave.